keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Pojasta polvi paranee

Otin Pompulle tuuraustunnin Sepolta ja pääsin samalla vaklaamaan Minnan ja Neron treenejä. Vitsi, miten pätevä pikkuäijä. Keinulla harjoitteli pelottomasti ja näytti miten hyppyesteiden tarjoamistreeni etenee. Vau! Hyvä Minna ja Nero! Ja miten hienosti Nero odotteli seinässä vuoroaan, seurusteli minun kanssa ja oli rauhallinen, vaikka odotti kiihkeästi omaa ratavuoroaan. Aijai, miten tykkään noiden hermorakenteesta.

Toisin kuin mein Poppis. Siitä on tullut ihan raivoriitta hallilla, karjuu häkistään kuin mikäkin. Onneksi sentään tehdessään keskittyy olennaiseen. Tehtiin meille haastava harjoitus, joka Sepon mielestä oli hienosti suoriuduttu mölliläisen kanssa. Sellaista kauko-ohjaamista edestä käsin, hyvin luki pikkarainen ja älyhyvin se kääntyy, niin paljon Sohvia paremmin.

Huomenna jatkamme tutustumista hyppytekniikkaan Kaukosen Ullan opissa... Siitä lisää pian....

Niin ja Sirpa ja Elli sekä Minna ja Pipsa kävivät eilen juoksemassa kauden ensimmäiset kisaradat Ojangon epiksissä. Kiva oli katsoa, töitä oli tehty ja edetty taas iso harppaus. Sirpa taisi Ellin kanssa saada ensimmäisen aliaikanollan, upeaa! Onnittelut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti