maanantai 3. maaliskuuta 2014

Lyhyet yöunet

Sohvi sai myöhään illalla syömästään luusta (tavan nahkarulla) jotain kurkkuunsa. Näytti, että menee hetken kakomisella ja nieleskelyllä ohi, mutta oli kyllä tosi levoton yö. Pyysi ulos, söi ruohoa, nieleskeli ja oli tavan rauhaton. Söi ja joi eikä vaikuttanut kivuliaalta, mutta selvästi nielussa jotain mekaanista ärsytystä oli. Omat sormet eivät tunnustelussa todenneet mitään epätyypillistä. Lenkittelin koiraa pitkin yötä ja Mikko nousi aikaeron pirteänä klo 04, jotta sain nukuttua tunnin. Mikko ei kai nukkunut yhtään.

Aamulla tilanne oli rauhoittumaan päin, menin kuudeksi töihin merkkauttamaan etäpäivän ja tarkoitus seurata kotona koiran vointia. Tarvittaessa lähdetään kuittaamaan vakuutusrahat nielun tähystykseen...

Pikkaisen on villimpi tämä maailma näillä nokosilla. Yritän saada tuuraajan illan agitunnille. Pomppu tuurailisi kyllä mielellään, mutta ohjaaja voi olla enempivähempi iso käki kukkuu.

Mukavampi uutisia viikon alkuun on se, että aloitan tutustumaan kesällä agilityn kouluttamiseen. Pääsin ihanaisen Suvin ja bedlingtonien ryhmään appariksi. SAGIn koulutusohjaajakurssi pitäisi vielä mahduttaa kalenteriin.

Edit. Koirat ovat nukkuneet levottoman yön jäljiltä sikeästi. Tein soittokierroksen Mevettiin ja Viikkiin, kuuntelin vastaajia pitkät tovit, päivystävä ell sairaana, jonotusta molemmissa. Puhelinarvio aavistuksen tympeä "No jos se syö ja juo normaalisti, niin ei sillä hätä voi olla". Jahka heräävät, niin katsotaan, lähdetäänkö jonottamaan. Asetan koiran edun ensisijaiseksi ja yöunet ensi yönä hyväksi kakkoseksi.

Editinedit. Sain konsultaation tutulta eläinlääkäriltä. Ei vierasesine-epäilyä, mutta tdn luu on raapinut nielun ja ruokatorven pintaa rikki ja koira regoi siihen. Ab-kuuri takataskuun, katsotaan tarvitaanko. Äsken pupunjälkijahti ja riehuleikit sekä ruoan kinuaminen näyttivät ihan normimeiningiltä. Ei nieleskelyä eikä rauhattomuutta. Nyt me painutaan koko porukka ottamaan ettoset. Sain onneksi agivuoron myytyä Katille ja taitaville chihuille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti