perjantai 7. maaliskuuta 2014

Listoilla

Kerhon uusien sivujen myötä julkaistiin myös epäviralliset vuoden agilitycairn-tulokset.
Kerhon ranking ottaa huomioon vain kerhoon kuuluvien ohjaajien koirat ja ihan kaikkia kisaavien koirien nimiä en listalta löytänytkään, joten absoluuttinen totuus tämä ei ole.

Sohvi oli hienosti sijalla 8/20. Kelpo saavutus kisauransa heinäkuun lopulla aloittaneelta ja viisissä kisoissa viime vuonna juosseelta koiralta. Tavan harrastajina olemme kovasti ylpeitä ;) Ja taputamme ja hihkumme kaikille listoilla ja listojen ulkopuolella lajia harrastaville. Taputitaputi.

Listoilta pudottaudumme kentälle ja torstain harjoituksiin. Aloitin harkat ilman koiria Sporttikselta, jossa kävin seuraamassa hyppytekniikkatreenejä. Olen kirjoittamassa pientä artikkelia aiheesta Täytyykö koira opettaa hyppäämään? ja siihen liittyen haastattelen ja seuraan sekä osallistun Ulla Kaukosen hyppytekniikkaharjoituksiin.

Seuratreeneihin pakkasin molemmat koirat ja ihana Heidi otti Pompunkin mukaan harkkoihin. Tehtiin ns. helppoa rataa, mutta jossa oli kaksi meille ihan uutta ohjausta/esteelle lähetystä. Sohvi oli vallan pätevä ja stiplaili vain sen verran, että saatiin oma ohjaukseni kohdilleen. Poppikselle Heidi muistutteli taas vähän eri tavasta ohjata kuin Sohvia. Junnua ei voi jättää ns omilleen selän taakse, se pitää ottaa aina mukaan. Tiippa teki periaatteessa samoja harjoituksia, mutta pätkittyinä. Renkaalla tarvitsee vauhtisuoralla vielä ohjaajan tuen, muuten tukee kehikoista. Mukava ja vauhdikas harjoitus, jossa ohjaajalla tuli ihan hiki. Loppulenksu Leean ja Viki-toko-cairnin kanssa.



Nyt me pakkaamme tanssiaisasut matkaan ja otamme suuntiman Tampereen viikonloppuun. Let's dance..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti