maanantai 24. maaliskuuta 2014

Pentuja ja pappoja

Pääsin viikonloppuna kurkkaamaan chihuahua Sylvin 8-viikkoista pesuetta, jossa 3 pienenpientä tyttöä ja 2 pontevaa poikaa. Suloisia, reippaita ja taistelutahtoisia natiaisia, jotka lopulta nuupahtivat syliin. Pentuja leikittävät Sylvi-mamman lisäksi Hilma ja Siiri. Voi elämänriemu sentään.

Opinpas taas uuden luovutukseen liittyvän seikan, kun näin pienten kanssa luovutukseen vaikuttaa paitsi pentujen ikä myös paino. Pesueen tylleröt siis saavat kasvaa vielä hetken ennen kotiutumistaan uusiin koteihinsa. Ja kuulin, että uusissa lämpömikrosiruissa on elektroniset lämpömittarit eli tunnistuksen lisäksi siruista voidaan lukea koiran lämpötila. Lukulaitteita kuuluu löytyvän jo lähes kaikilta eläinklinikoilta.





Korvaeläin.


Eilen tarvottiin Mian ja koirien kanssa koirametsässä. Vain muutama vastaantulija. Pomppua jännittää nuo isot koirat edelleen, mutta onneksi eiliset rhodet ja muut vastaantulijat olivat tosi rauhallisia ja saatiin muutama ihan hyvä ohitus. Ihana Pappa kulki häntä heiluen reippaana mukana.



Pappa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti