perjantai 28. maaliskuuta 2014

# 51 Kreikkalaisroomalainen aamupaini

Aamulenkin, aamuharkkojen ja aamupalan jälkeen aamupainit. Toistensa bestikset. On vaikea ajatella, että olisi vain yksi koira. Olisiko se yksinäinen koira.

Pomppu tekee nyt pihakeppejä joka päivä. Kuudella kepillä mennään ja nyt alkaa tulla virheettömiä suorituksia joka kerralla. Vauhtia ei ole nimeksikään, mutta uskon, että Sohvin tapaan se lisääntyy, kun pujottelun tekniikka loksahtaa paikalleen. Pitänee ottaa koko kepit pikkuhiljaa mukaan.

Eiliset Sohvin seuraharkat. Takaakierrot ihan kohtuulliset. Putkesta (7-8) taaksepäin kääntyminen oli hauska kohta, piti muista itse olla kunnolla putken takana menossa, kun koiran ohjaa putkeen.


Valkku oli tiukalla päällä. Laittoi meidät tekemään lämpätkin uudestaan, kun kontrolloin kuulema liikaa koiraa. Piti vain mennä ja antaa Sohvin tehdä itse. Kieltämättä etenemä on vähän eri luokkaa, kun en ota koiraa joka esteellä haltuun.

Puomille, erityisesti sen alastulolle haettiin vauhtia. Este- ja kontaktikäskyjä (kiipee, pinta), niiden tarpeellisuutta ja ajoitusta pohdittiin.

Vitsi, se olisi perjantai. Kalenterissa lukee klo 13 koirauimala ja klo 19 ratsastus. Painijat painuivat pehkuihin ja mina voisin keittää teetä ja kirjoittaa raunioetsinnöistä kuvauksen loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti