maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukuu

Ensimmäiseen adventtiin osui marraskuun yhteislenkki koirametsään. Vaikka aamusta satoi ja illasta myrskysi, niin lenkin aikana koiramtesässä oli pieni pakkanen, kuivaa ja tyyntä. Paikkapaikoin oli liukasta ja pari ihmispyllähdystä nähtiin, toivottavasti kaikki kuitenkin selvisivät vammoitta... Koirat etenivät nelivedossa ongelmitta.

Kiipeiltiin pitkin ja poikin, kun Mia onneksi tuntee tuon metsän polut niin hyvin. Oli vetäjällä helppoa, kun vain hengaili perässä ja keskittyi jubailemaan kaikkien kanssa. Parkkis oli lähtiessä täynnä, mutta nähtiinkö kaksi koiraa koko aikana.

Mukana taaplasivat Sohvi, Elmeri ja Pappa, Siiri sekä Davo. Kivaa näytti olevan. Pappa murahti alkuun nuorelle miehelle, jonka jälkeen junnu keskittyi ilopillerinä juoksemaan tyttöjen kanssa ja osoitti kunnioitusta joukon vanhimmalle. Kiitos superista lenkkiseurasta. Sovittiin Sohvin kansssa, että ei kerrota kotona odottavalle Pompulle, miten kivaa meillä oli...

Muutama päivä töitä, muutamat treenit ja sitten koirat kärrätään hoitoon ja Matte ja Husse lähtevät pitkäksi viikonlopuksi Winter Wonderlandiin... Lupasin, että en ota matkaan yhtää koirakirjaa tai -lehteä, en suunnittele treenejä tuolla, enkä puhu koiraa enkä hevosta. Sain luvan yhteen petstore-käyntiin ja luvan soittaa kerran päivässä koirahoitolaan (äidilleni). Villiä.

Maanantain vilkutukset kaikille, vilkvilk.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti