tiistai 10. joulukuuta 2013

Lääketieteellisiä manipulaatiohoitoja

Osteopatia kuulostaa tosin paremmalta. Kaiperla kävi Sohvin kunnolla läpi, availi muutaman kireämmän kohdan, mutta totesi koiran olevan kaikinpuolin hyvässä kunnossa. Vitsi, että oli hienoa kuulla. Peilailin Maarelle omia ajatuksiani treeneistä ja tauoista, ja sain muutamia uusia uimavinkkejä sekä pitkät lurinat mieliaiheestani; nenätyöskentelyn merkitys agilityn/tokon vastapainona. Kaiperla pitää Messarissa kaikkina päivinä luennot klo 14:30 Onko kotonasi terve koira?

Poppis-ujopiimää oli hauska seurata. Istuin lattialla ja junnu linnoittautui ensin taakseni makailemaan. Sieltä hivuttautui pikkuhiljaa näkyville ja makoili lopulta hoitomatolla välillä Maarea silmäkulmastaan vilkuillen. Maare hoiteli Sohvia eikä ollut pikkaraista huomaavinaan, joten lopulta Poppis meni rauhassa itse ottamaan kontaktia ja haistelemaan Maaren. Loppuun läpikäytiin Junnukin kevyesti.

Nykyisin osteopatiahoitoja antaa useampikin taho Suomessa, mutta en kyllä mielelläni vaihda, kun jaksaa luoda niin nätisti tuota suhdetta koiriin. Katsellaan noita hoitovälejä ja fyssaria otan sitten mukaan jahka Anu palaa kuvioihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti