perjantai 20. joulukuuta 2013

Tukka hulmuten Jouluun

Mietiskelin työreissulla ihmisten joulukiirettä. Täällä lahjat ostamatta, koti siivoamatta ja joulukoristeet edelleen autotallissa. Onneksi mies hoitaa ruoka- ja juomapolitiikan ja delegoidusti sovitut lahjat. Ostamaan lahjaa itselleen en sentään kehdannut pyytää. Ajattelin käydä aatonaattona hankkimassa pienet paketit miehelle ja koirille.

Työmatkalla  tapasin entistä, ihanaa kollegaa illallisella. Kotona vastassa oli rakas perhe. Pitkä lenkki yhdessä otsalampuin pimeässä metsässä. Hauska ja rento pikashoppailu, jolla ostettiin joululahjat agi- ja ratsastusopeille ja työpaikan pikkujouluihin. Illalla agiin ja myöhemmin yhteiseloa punaviinilasillisten ääressä. Koti edelleen siivoamatta ja koristelematta, mutta ympäillä pyörii tyytyväisenä ne tärkeimmät, olo on onnellinen ja kiireetön.

Jos vaikka tingin jouluhössötyksestä, niin agitreeneistä en :) Alla tyttöjen radat. Erityiskiitokset koutseille Gabi ja Heidi, jotka ovat meitä kauden luotsanneet. Heidi mahdutti meidät Sohvin kanssa alkukaudesta muutenkin täyteen ryhmäänsä, ja on viimeiset kerrat saapunut kipeänäkin treenit meille vetämään. Kyllä meillä kelpaa, vaikka seura on suurehko, niin halli on mitä mahtavin ja saamme säännöllistä koulutusta. Treeneistä lähtee lähes poikkeuksetta hyväntuulisena ja uutta oppineena.


Poppiksen rata tiistailta. Uskokoon ken tahtoo, mutta kyllä me tuo kiemura tehtiin. Lopun mutkaputki teki tiukkaa. Verkkokepeiltä kaksi verkkoa keskeltä pois. Hieno sisäänmeno etupalkalla!
 
Sohvin torstain turinat. 1-3 oli tosi hauska ohjata edestä, tällaista ei olekaan tehty ennen. Keppien löytäminen vauhdissa ja kulmalla teki tiukkaa. Tietyissä kohdin kääntyminen ei toteudu toivotusti, mutta en ota siitä enää stressiä. Yritetään löytää parhaat ohjaukset, jolla koiraa autetaan ja pienet lenkit ei meitä haittaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti