torstai 26. joulukuuta 2013

Pienet piirit

Pistettiin mediat pannaan Jouluksi. Padia sai käyttää vain soittolistojen pyörittämiseen. Keskityttiin toisiimme ja unohdettiin muu maailma.

Aattona kyläiltiin, koirat tutkivat talon ja osasivat käyttäytyä ja saivat kotimatkan taksikuskilta erityismaininnan. Pomppu on nyt jouluna tavannut ohimennen uusia ihmisiä ja vanhuksia. On ottanut itse kontaktin ja rauhallisesti silitykset vastaan ja lipaissut pusut poskelle. On kauttaaltaan tykätty vesseli. Olen joskus miettinyt kaverikoiratoimintaa, mutta Mamselli ei siihen pidättyväisenä oikein taipuisi. Sen sijaan siinä voisi olla kiva pesti Poppikselle.

Kuunneltiin musiikkia, Mikko viihtyi keittiössä ja minä lehtipinojen ja kirjojen kanssa takkatulen ääressä.Syötiin itsemme pulleiksi. Löhöttiin. Koirat pääsivät joka päivä pitkälle metsälenkille, muuten niilläkin oli loma. Nukuttiin hirveän pitkään. Kuplivaa aamupalaksi ja joulusauna vaikka joka päivä.

Kiitos Äiti!

Joulupäivän aamiainen.

Perheen naisväen joulupäivän kiireitä.

Mitäs muuta sitä nyt jouluna lukemaan ;)

Sillä aikaa toisaalla.

Joulupäivän main course: grilled chilli and garlic lamb steak, goat's cheese and coriander khichdi with spicy plum tomato and saffron chutney. Served with south Indian tomato raita and tomato rice.

Pikkuhiljaa sulattelut käyntiin. Sauvat esille ja lenkille. Illalla Heidin agitreeneihin juoksuttamaan mahoja Sohvin kanssa. Pian pistetään tämä vuosi pakettiin ja siirytään uuteen. Vuosi sitten asetetut tavoitteet täyttyivät mukavasti, mitähän kivaa sitä ensi vuonna keksitään.

Mutta jos vielä muutama konvehti ja luku uudesta kirjasta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti