maanantai 16. joulukuuta 2013

Turvamies-Tatu

Käytin koirat eilen koirametsällä. Puin flunssaisena kaikki mahdolliset kerrastot ja topat päälleni ja onnistuin lyllertämään toista tuntia ilman kylmää. Mikko pärski seurana.

Lenkki oli kaikinpuolin mukava ja metsässä oli aika vähän muita kulkijoita. Mutta Pomppu mörköili ihan tosissaan kaikille isoille koirille. Enpäs olekaan huomannut, että meillä on tässä pieni ongelmanpoikanen. Pompulla on monesti lenkkiseuraa, pääosin kuitenkin cairneja ja brasseja ja muita minejä tai medikokoisia kavereita. Isoja koiria nähdään tietysti ongelmitta remmilenkeillä, mutta tällöin ei moikkailla. Naapurin ison rotikan kanssa ei ole ongelmia. Nyt metsässä vastaan tuli isoja koiria vapaana, joita Sohvi juoksi edeltä moikkaamaan, mutta pikkarainen paineli polulta metsän puolelle ja jos iso uskalsi lähestyä, niin kamala huuto alkoi kuulumaan. Basenjiseurueen sentään kävi tervehtimässä, mutta kaikki isot oli ihan nounou. Loppulenkillä Mamselli sentään sai junnun leikkimään ja nähtiin vapautuneita hepuleita.

Pitänee nyt käydä enemmän lenksuilla isojen kavereiden kanssa, ja ottaa tarvittaessa Poppiksen bestis turvamies-Tatu mukaan, jos neiti leikin pyörteissä voittaisi pelokkuutensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti