sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Viisaus vaivaa

Ääh, vihoviimeinen viisaudenhampaani päätti puhjeta ja ruveta ärtyisäksi. Huomenna taitaa se viisaus irrota leukaluusta. Poski turvoksissa ja vähän ryytyneenä lähdin yhteislenkkiä vetämään ja heitin Sohvin samalla reissulla kampaajalle.

Serenaan oli tullut ihana joukko vanhoja ja uusia tuttuja. Pari uuttaa Tähtitornin vauvelia (6kk sisarukset) oli lähtenyt joukkoamme vahvistamaan. Hienosti tiiperöt pärjäsivät muiden muassa kirmatessa. Kierrettiin metsälenkki eikä koiruja tarvinnut matkalla kertaakaan kytkeä, niin vähän oli vastaantulijoita. En muistanut koko hammasta iloisessa porukassa. Kivat teille Pipsa, Nero, Poppis, Elli, Kerttu, Capo, Aada, Pappa ja Elmeri ihmisineen. Kuvat oli tummia, kun hämärä ehti laskeutua ennen kuin maltoin loppulenkistä kuvata

Minna ja Sirpa yrittävät ottaa kuvausrekvisiittaa hallintaan :)

Liivikansaa oli liikkeellä.


Minna&Markus&Pipu&Nerpaus ja Nerpauksen hassuhäntä.

Krisu ja Tähtitornin kasvatit

Lenkin jälkeen kävin hakemassa ihanan siistin ja aerodynaamisen Sohvin trimmisalongista, kiitos Minttu ja Tarja!

Illalla kävi ensimmäistä kertaa ikinä mielessä jättää agilityn Need for Speed -teematunti väliin. Mutta se ajatus vain käväisi ja niin me taas kohta istuttiin Sohvin kanssa autossa matkalla Ojankoon. Hammas juimien yritin parhaani keskittyä vauhdinlisäysharjoitteisiin. Onneksi raivo-riitta hoiti oman osuutensa ja oli vallan pätevä pieni saukko. Muistiin jäi lähinnä kommentit, että koiralla on suht kiva vauhti jo lähtökohtaisesti, vähän mietittiin minun rytmitystä kääntäville hypyille, saatiin kehotus jatkaa persjätöillä ohjaamista, mutta ohjaavan käden tulee vaihtua nopeammin, ohjaajalle varmuutta lisää, varmistelut pois. Nykyisellä ohjauksella minulla on nollia tekevä koira, mutta joka ei voi hyödyntää maksimivauhtiaan. Kiitin, palkkasin saukkosukkulani ja hipsin viimein koirien iltalenkin kautta kotiin.

Kotona vannoin pitäväni kunnon tauon kaikesta koiriin liittyvästä. Mikko totesi ilahtuneena, että hienoa, sehän kestää huomiseen saakka. Just näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti