perjantai 20. joulukuuta 2013

21122011

Päivää vaille kaksi vuotta sitten syntyi Prankster'silaan kauniita pötköjä, neljä kaunista tyttöä ja yksi komea poika. Tuosta pesueesta meille valikoitui Pompula. Ihana häsläävä ja aina iloinen pentu, joka on säilyttänyt nämä pentumaiset ominaisuutensa Mikon mukaan turhankin hyvin ;)


Väri vaihteli huimasti ensimmäisen vuoden aikana. Tummui syntymästä ja näin tummana kotiutui.
 

Tämä kotiutumista seuraavana päivänä, jolloin Sohvi suostui painikaveriksi. Ja siitä asti leikitty.
Mein sylipulla ja pusukone, joka nukkuu Mikon kainalossa. Aina valmiina kaikkeen, vaikka välillä hurjimmat jutut vähän jännittääkin. Viimeisimpänä esimerkkinä naapurin kukkopoika, joka löysi äänensä ja rääkäisi kaameat kukkokiekuut kesken koirien iltalenkin. Pompun eka reaktio oli pako ja aika helkkarin nopeasti, kun taas Sohvi nousi terävästi takajaloilleen ääntä kohden ja oli heti valmis selvittämään, että mikä piru tuo nyt sitten on.

Meillä on pienimuotoinen sisarustapaaminen synttäreiden merkeissä huomenna. Selma-siskolla on valitettavasti juoksut, joten vietämme vastaanottoa Poppiksen ja Viki-veljen kanssa. Onnittelut koko siarusparvelle ja pikku-Tiukulle pilvenhattaralle. Kiitokset Kasvattajalaan perheemme ilopilleristä.

1 kommentti:

  1. Ihanaa synttäriä Pompulalle ja kaikille sisruksille! Kasvattaja lähettää hurjasti suukkoja, haleja ja rapsutuksia sankareille. Olette kaikki niin ihunia <3

    VastaaPoista