tiistai 10. joulukuuta 2013

Huomasitko?

Sepon treeneissä rata, josta päätin tehdä alun ja lopun. Sohvi ei stiplaillut, mutta hiottiin minun ohjausta, erityisesti rintamasuuntaa (One Mind Dogs puhuu laserista) ja kengänkärkiä.


Tehtiin pätkä 1-10. Reippaasti kepeille, siitä kiitosta. Serpentiini uusittiin kerran, muuten kertaalleen läpi.

Toinen pätkä oli 18-25. Putkelle 20 kokeiltiin pakkovalssia ja vippausta, jälkimmäinen ehkä hivenen sujuvampi, kun en millään ehtinyt valssaamaan riittävän ajoissa. Putkella 21 piti rytmittää, kun koira tulee putkesta. Näin saatiin putken jälkeinen kaarros pienemmäksi. Seppo muistutteli, että koiran voi valssatessa nähdä muualtakin kuin riman päältä. Jumittaa aavistuksen puomin alakontaktilla, pitää ottaa kakkospalkka hetkeksi käyttöön, että irtoaisi nopsemmin.

Seppo kysyi monta kertaa, että huomasitko, että nyt meni paremmin/huonommin? No, eh. Ehdin just ja just rekisteröimään, että edetäänkö radalla oikein ja valuuko koira paljon vai vähän. Ihan pakko ois saada nämä videolle.

Koiran silmät loisti ja kotitekoiset namut maistuivat. Kivat treenit. Tänään määräaikaishuolto, kun Sohvi pääsee Maarelle osteopoitavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti