lauantai 30. marraskuuta 2013

Agendalla tänään

Aamulla oli ihana lenkkeillä kunnon pakkasessa. Kaikki heräsivät kunnolla ja loppulenksu hölkättiin, että saatiin lämpöä lihaksiin. Pomppu jäi ruokakipolle, mutta me käytiin Söhvelöisen kanssa aamutreeneissä.

Teetin kanssatreenareiden iloksi Sepon maanantain radan. Sohvi osasi tutut kiemurat ja leppoisasti otettiin pari kiekkaa. Kaksi kertaa kepit ja kaksi huikeaa sisäänmenoa jarruineen päivineen. Loppuaika hinkattiin muita ohjaajia. Ihanat lenkit jatkuivat pakkasmetsässä kavereiden kanssa.

Nyt ehti käydä kaupat, lukea ASB-lehden (taas hienosti cairneja tekstissä ja tuloslistauksissa) ja syödä lounaan perheen kanssa. Vielä hetki Popparin kanssa temppuja; peruutus, ohjaajan kierto, nouto, ja koirat korttelilenksulle. Jonka jälkeen pitääkin ottaa suuntima Ojankoon kisatalkoisiin.

Huomenna nukutaan pitkään ja kirmataan yhteislenkki koirametsässä. Paitsi Pops, joka jää kotiin mököttämään. Lienevätkö pikkaraisen viimeiset juoksut. Kasvattaja on käyttänyt viisasta harkintaa ja päätyi luopumaan jalostussuunnitelmista Poppiksen osalta. Lillerilalleri siirtyy pian kirjoissakin meidän omaksi koiraksi. Kuin omaa sitä tosin on pidetty 9-viikkoisesta alkaen :) Tämä kuitenkin tietää sitä, että steriloin neidin keväällä, maaliskuulle olisi leikkuri varauksessa. Viikkiin vien, kun olen ollut erittäin tyytyväinen YESssä saamaani palveluun ja asiantuntemukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti