torstai 28. marraskuuta 2013

Omat namut

Omatekemät palkat on nyt tositoimissa testattu ja erinomaisiksi todettu. Helppoa ja hyvää, ja ennen kaikkea ilman turhia lisämömmöjä ja yletöntä suolaa. Säilyvyys lyhyt, joten pakastus erissä ja nopsa käyttö sulatuksen jälkeen.

Lyödään läjään:

noin 500 g kalkkunan/broilerin jauhelihaa
pari egua
noin 1 dl korppujauhoa
vähän juustoa
hippunen merisuolaa

muotoile vapaasti ja paista 200C noin puolituntia


Arvatenkin puuhailujani seurasi pari innokasta assaria...

Koostumus hyvä, ei murentunut liikaa.
Testaus tehtiin tällä radalla, joka sisälsi muutaman takaakierron. Koira osasi moiteetta, ohjaaja treenasi omia pyörteitään enemmänkin. Näistä harkoista löytyy raakaa videomateriaaliakin, katsotaan onko julkaisukelpoista...

 
 
Tässä radan alku (1-4), en vielä luota putkierotteluun, joten saatteelen aika pitkälle, jonka jälkeen tuleekin kiire pakkovalssaamaan.. Juoksin alkuun kilpaa koiran kanssa tuonne pakkovalssille, mutta tässä ehdin jo ehkä vähän edelle...
 

 
Loppurata. A:n unohdan ohjata, mutta Sohvi paikkailee, minkä kerkeää. Radan ulkopuolelta kuuluva kannustus kuuluu staffiharjoituskavereillemme.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti