maanantai 1. heinäkuuta 2013

Tilannekatsaus Tahkolta

Minimökkiloma on ollut rento ja aika kuuma. Onneksi Tahkolahti ja mökin oma hiekkaranta on tuossa vieressä. Koirille ei tarvitse sanoa kuin mennäänkö uimaan, niin porhaltavat alas rantaan.

Mikkoa kannustettiin koko laumalla lauantain kisassa. Meinasi ottaa helle ja krampit miehestä niskaotteen, mutta kova tsemppaus ja kourallinen suolaan dipattuja suolakurkkuja tokavikalla huoltopisteellä auttoivat ja ajoi hienosti maaliin asti. Vitsi, että oli taas lähdössä, reitillä ja maalissa niin hieno tunnelma, että tuli itsellekin halu takaisin kisaamaan :)

Eilen vaellettiin pitkin ajoreittiä Tahkovuorella ja nosteltiin kymmeniä juomapulloja ja rikkoontuneita sisäkumeja reitille, että siivousjoukkojen on ne helppo havaita ja kerätä pois. Koirat bongailivat omia löytöjään, Pomppu jaksaa ajaa takaa perhosia ja molemmat jahtaavat sammakoita. Puuhun ajetut kurret on ihan ykkösjuttu. Sohvi luovuttaa hetken päästä, mutta juniori jää puun alle marisemaan suureen ääneen :) Sitten taas uitiin ja löhöttiin.

Tänään on ihanasti viileämpää, joten suuntaamme vaeltamaan Kinahmille. Tämän jälkeen ihmisväki lähtee vielä vetämään MTB-25 km kisareitin maastoon. Kuvia on tallentunut muutamia, laittelen niitä, kun pääsen parempien yhteyksien ääreen. Huomenna aamusta nokka kohti kotia ja illalla Sohvin kanssa agilityn rytmittämistreeneihin.

Ihanaa heinäkuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti