lauantai 27. heinäkuuta 2013

Ykkösluokkalaiset

Salaisuudet julki. Sohvin HSKH:n ryhmästä Minna ja Pele houkuttelivat meidät viikko sitten, viimeisenä mahdollisena ilmopäivänä mukaansa JAU:n kisoihin. Siis virallisiin kisoihin! Arvatkaa vain, miten hyvin olen nukkunut viimeisen viikon :)

Tarkempaa raporttia ja ihanan kamalaa videomateriaalia tarjolla lähipäivänä. Mutta lyhyesti. Kolme starttia, kolme nollaa, kaikki alle ihanneajan. Helle. Koira toimi ja kiroili menemään. Ohjaaja jännitti, mutta muisti radan, teki varmaa ja tylsää virkamiesohjausta. Kaksi LUVAa, kolmatta ei saatu, kun sama tuomari kaikilla radoilla. Tuomari oli super, antoi jopa vähän lisävinkkejä palkintojenjaossa. Sohvia kehuttiin paljon, ja sanottiin, että se on hoikka, niin kuin cairniksi. Epäiltiin jopa ulkomaan tuonniksi. Hymyilin kuin heikkopäinen. Hymyilen edelleen. Vitsi, miten hieno koira!

Ja kuten uhkasin, omistan nämä kisat ja hienot tulokset Mintulle, joka on aina uskonut meihin, vaikkei me aina uskottu meihin itsekään. Kiitos. Tästä on hyvä jatkaa. Tosin kilpailuihin en taida hetkeen uskaltaa, kun en halua ajatellakaan luokkanousua. Haluan juosta näitä ykkösratoja ainakin tämän ensimmäisen vuoden.

Lisäksi kiitän lämpimästi Minnaa aivan korvaamattomasta seurasta ja tuesta, ja onnittelen Pelen hienoista tuloksista. Olette mahtavia!

2 kommenttia:

  1. Vau jee hyvä te!! Huikea kisauran aloitus, onnea! :)

    VastaaPoista
  2. <3 <3 Te vaan ootte niiiiiiiin SUPER pari!! :) :)Onnea vielä hurjasti tätäkin kautta! :) <3

    Terkuin
    Minttu

    VastaaPoista