sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Kisaradat olkaatte hyvä

Siinä ne nyt seisoo. Ne ensimmäiset viralliset radat.

Ensimmäinen A-rata on työvoitto. Koira pysyi lähdössä, käveli kepit hermostuneen emäntänsä vieressä ja joutui kertaalleen pysähtymään kokonaan, kun ohjaajansa tekee kökkövalssia edessä.

A-rata, 27.7.2013



Toinen B-rata oli siitä harvinaisempi agilityrata, että siinä ei ollut keppejä lainkaan, mikä selittää hyvän aikamme. Alussa koira meinasi varastaa, mutta oli sentään kuulolla ja palasi odottamaan. Keinulla mina panikoin, ei koira.

B-rata 27.7.2013




C-rata oli hyppäri, kepit meni ehkä aavistuksen paremmin. Ja tässä ryökäle aavistaa lähdön törkeästi.

C-rata 27.7.2013




Debyyttimme tuomarina toimi Eija Berglund, joka oli aivan ihana tuomari. Koiran mittauksessa ja kisakirjan vahvistamisen yhteydessä oli tosi rauhoittava ja kannustava. Piti erittäin järkevän tuomarin puhuttelun, jossa muistutti koirien hyvinvoinnista noin kuumana päivänä. Ja antoipa palkintojenjaossa palautetta meidän kepeistä, tai lähinnä ohjaajan sipsuttelusta, köhöm. Muutama koira törmäili radalla, jolloin tuomari pyysi koirakoita radan jälkeen uusimaan yksittäiset esteet, että ei jää mitään huonoja viboja.

Nyt me laitetaan kisakirja syrjään ja Sohvi aloittaa enemmän kuin ansaitun agilityvapaan. Syksyllä taas jatketaan opiskelua.

1 kommentti:

  1. Vitsi te olette kyllä päteviä! Kannattaa varmaan tosiaan pitää taukoa, ellei halua heti alkaa treenailla kakkosten ratoja ;)
    T. Hannamari

    VastaaPoista