maanantai 8. heinäkuuta 2013

Agirotu 2013; 003 Lupa hyllyttää

Eilinen vierähti agirodussa Ylöjärvellä. Minulla ja Sohvilla oli oma suorituksemme cairnien ALO-joukkuessa, joten suuntasimme paikanpäälle vasta sunnuntaina. Kaiken kaikkiaan kisoissa taisi olla ennätysmäärä cairneja sekä yksilöradoilla että joukkueina.

Jo aamusta seurailin openin suorituksia tulospalvelun kautta ja matkalla Teivoon autoon kiiri uskomaton ilouutinen, Minttu ja Paavo olivat vieneet koko openin minien voiton, juhuu, kiljuntaa, onnitteluja ja aaltoja. Uskomattoman upea suoritus!! Onneksi ehdimme palkintojen jakoon hurraamaan.

Agirodun Paras Ohjaus: Minttu ja Paavo!!!!!!! Kuva Yasmin Eklund.
Ravirata kylpi kuumassa auringossa, mutta onneksi cairnväki oli pystyttänyt hienon teltta-alueen, jonne mekin tungimme joukon jatkoksi. Päivä kului erinomaisessa agicairnistien seurassa kisoja katsellen, pukukulkueeseen osallistuen (Ihmemaa Oz -teema) ja omaa vuoroa odotellen.

Joukkueemme aloitti minien ALO-radan ja teimme erinomaisen hyvää jälkeä kaikki neljä koirakkoa. Jopa niin hyvää jälkeä, että löysimme itsemme sijoitukselta 4/20! Kiitos ihanille joukkuekavereille!

Blogi ylpeänä esittelee Agirodun 2013 cairnien ALO-joukkue: Tarja ja Rane, Suvi ja Lempi, Anne ja Sohvi sekä Mari ja Pete.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti