tiistai 9. heinäkuuta 2013

Ohjauskuviot

Seuran teematreenien ohjelmassa eilen ohjauskuvioista takaaleikkaus, persjättö ja persjättö yhdistettynä päällejuoksuun. Ryhmä ei tullut täyteen, joten otin ipanankin mukaan opiskelemaan ohjauksia.

Marko oli tehnyt kohtuullisen hankalat harjoitukset, joissa piti pystyä tekemään 4-5 harjoiteltavaa ohjausta peräjälkeen. Esim. persjätöissä ja takaaleikkauksissa alku oli Sohvilla super, mutta pakka meinasi väkisten hajota loppuesteillä, kun olin koko ajan enemmän ja enemmän myöhässä. Mamselli tuli kuin höyryveturi, joten kiirettä piti. Takaakierto, päällejuoksu ja persjättö hässäkkä jostain syystä sopi meille ja Sohvi teki tämän upeasti.

Persjättö

Takaaleikkaus

Pompulla harjoiteltiin ensi yhdellä esteellä ja sitten lisättiin esteitä sitä mukaan kun pikkarainen oppi. Perjätöissä tulee vielä mutkan kautta vaihtuvaan ohjauskäteen, takaaleikkauksissa teki vaikka oli melkoisena kysymysmerkkinä vielä. Päällejuoksut onnistui jostain syystä Pompullakin parhaiten.

Päällejuoksu.

Uudelta kouluttajalta saatiin kiitosta koirien innosta ja vauhdista. Pomppu sai erityismaininan nopsasta hoksaamisesta. Sekä kehotuksen käydä Popparin kanssa hyppytekniikkatreeneissä, mikä onkin ollut vähän kuin työnalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti