lauantai 6. heinäkuuta 2013

Open

Rakennettiin harjoituksiin agirodun openin rata. Lienee joku muukin harjoitellut, kun esteistä iso osa oli hollilla. Jos eka kierros olisi ollut kisakierros, niin eipäs olisi mennyt meiltä rata läpi :) Rata ei näytä pahalta, mutta tarjoaa useammankin mukavan pikkuansan, jossa ohjaajan pitää olla tarkkana ja koiran kuulolla. Sohvi imutti ekalla kiekalla muutamallekin väärälle esteelle. Mutta kun vähän hiottiin, niin saatiin nollalla läpi. Ja iso plussa kepeistä. Niiden takia jätettiin yksilökisoihin ilmoittautumatta kesäkuussa ja nyt ne sitten just ja just onnistuisi.

Myös Lennu ja huomisen joukkueen joukkuekaveri Rane opiskelivat ja etenivät hienosti radalla. Ehkä ensi vuonna tämäkin poppoo uskaltautuu jo agirodun yksilöradoille. Eikä saa unohtaa mein junnua, Pomppu teki koko openin radan virheettä. Toki 2-4 esteen pätkissä ja runsailla herkuilla, mutta niin kauhean tomerana ja pätevästi.

Jäähdyttelylenkin jälkeen koirat pääsivät lepäämään. Nyt näyttääkin nukuttavan aika makoisasti. Osasyynä lienee myös eilisiltainen muutaman tunnin uinti-ja leikkihetki Pipun ja Neron kanssa. Kävin itse vielä pyörittämässä kevyen 20 km maastolenkin, jotta saisin vähän tiistain kiihdyttelyharkkojen jäljiltä jumissa olleen etureiteni auki. Lihas on edelleen kosketusarka, mutta enköhän sillä pääse huomisen joukkueradan läpi. Ylöjärvi soikoon, täältä tullaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti