sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Jäljellä oltiin

Reilu 5 tuntia kului kuin hujauksessa, kun vedeltiin Minnan ja Pelen opastuksella jälkiä pitkin Sipoon korpea ja koirat pääsivät jälkihommiin.

Sekä tekotapaan että jäljellä toimimiseen tuli muutamia ihan merkittäviä parannuksia, joiden vaikutukset koiran suoritukseen voitiin todeta heti. Tosi mielenkiintoinen ja hyödyllinen reissu, josta kotiutui paitsi innostunut emäntä ja kaksi väsynyttä koiraa niin myös pari kappaletta ehtoja peuran sorkkia pakastimeen. Superkiitokset Minnan, Pelelle ja Riolle erinomaisista opeista ja demoista ja sorkista sekä Mintulle ja Lucalle ja Merjalle ja Väiskille innostuneesta seurasta.

Sohvi teki oikein mallikkaan jäljen, haki muutamaan otteeseen jäljen reuna-alueita, mutta palasi nopeasti itse jäljen päälle. Popparilla meinasi kierrokset alussa viedä pienen mennessään ja Minna komensi meidät janalta uudestaan alkuun. Rauhoiteltiin ja haettiin keskittymistä, minkä jälkeen pikkarainen malttoi jäljestää oikein mainiosti. Nyt näki selvästi, että pidempiä jälkiä kannattaa jatkossa vetää. Myös muilta nähtiin hyviä jälkiä ja hauskinta oli seurata koirien reaktioita maalissa, jossa odotti sorkka. Pele, Sohvi, Pomppu ja Luca alkoivat syömään sorkkaa, Väiski kieri antaumuksella sen päällä ja Rio piilotti sen maahan.

Nyt aijon vetää loppupäivän lonkkaa koirien ja pyöräilykisoista kotiutuneen miehen kanssa kilpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti