perjantai 11. tammikuuta 2013

Vapaapäivä

Vapaapäivä. Kalenterissa yksi merkintä: ratsastustunti.

Nukuttiin pitkään. Juttelin Lake Tahoeen saapuneen miehen kanssa, joka oli menossa nukkumaan. Aamulenkkeiltiin pitkään. Aamupalailtiin pitkään. Siivosin kodin, tein lumityöt. Täytin lintulaudat. Kävin kuntosalilla ja hain samalla reissulla tuoretta pullaa kaupasta (plusmiinusnolla). Koirille peruutusharjoituksia takapäänsä parempaa hahmottamiseen, muuten vain lepäilevät (ts. riehuvat keskenänsä). Huomenna taas agioppiin Hillin Sadun luokse.Videokamera ladattu.

Pian metsälenkille koirien kanssa ja illaksi vielä tallille. Päivätirsoja aina suunnittelen, mutta en taaskaan kerennyt :)

Ratsastamisesta tulikin mieleeni, että autotallin raivaamiseen on löytynyt uusi motivaatiotekijä. Haluaisin ottaa muutaman lisätunnin tuohon keväälle, mutta harrastus on suhteellisen arvokas. Meillä lepää autotallissa pienen pakettiautollisen verran kampetta vietäväksi kirpparille. Lupasin itselleni, että kun lajittelen, hinnoittelen ja vien ne itsepalvelukirppis-Ainoon, niin saan kuluttaa oman euro-osuuteni hyppytunteihin. WinWin.

Ihanaa viikonloppua kaikille.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti