tiistai 8. tammikuuta 2013

Sekalaista kirjallista

Viime päivinä olen istuskellut ja selaillut kalenteria sekä paukutellut läppäriä siihen malliin, että kaikenlaista sähköpostia on lähetelty sinne ja tänne. Kesän agilityvuorot alkavat varmistumaan ja ensimmäiset järjestelyt Agirodunkin suhteen on tehty eli majapaikka Ylöjärveltä hoidettu koko familylle.

Koirille on järjestetty oikein mielenkiintoista agilitykoulutusta keväälle ja Sohvin sterkkaus on soviteltu juoksujen ja työmatkojen mukaan. Lisäksi olen kirjaillut pientä anomusta rotujärjestön puolelle, jos vaikka saataisiin vähän tukea agikurssien järjestämiseksi.

Viikonloppuna varmistui, etä saan Minna pienen Neron keväällä hoitoon, joten pitihän se lukita heti kalenteriin niin, että voin pitää mahdollisimman paljon vapaata, kun pikkuriiviö on meillä. Mikko taitaa sen sijaan bookata tuohon viikkon mahdollisimman paljon menoja :D

Seuraavaksi yritämme selvitä seuraavat viikot ihan tyttöporukalla, kun mies lähtee työmatkailemaan valtameren päähän. Koirat saavat kyllä ruokansa, mutta minun pitää ehkä lähteä kyläilemään ruoka-aikoihin. Olen suorastaan onnettoman innoton kokkaaja. Mutta eikö satsumilla, kellogseilla ja proteiinipatukoilla elä pari viikkoa, mitä?

3 kommenttia:

  1. Heh, Keldan valmiit keitot, munakas ja salaatit on todettu toimivaksi jos kokki on syystä tai toisesta poissa kotoa. Tsemppiä, kyllä sä pärjäät!
    T. Hannamari

    VastaaPoista
  2. Kiitos tuesta Hannamari. Sitä tarvitaan :)

    T. Anne

    VastaaPoista
  3. Stokkan kana- caesar salaatilla pärjää kans ihan kivasti ja kaikkea pientä erilaista, niin herkkua kuin suolaistakin kannattanee yksin ollessa kokeilla!

    T. Sirpa

    VastaaPoista