sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Loppiaisen leikit

Viikonloppuna on koirailtu. Kun me ihmisväki nautimme illallista ystävien kanssa (kiitos T&E!), niin ärrierit yrittivät löytää yhteistä säveltä isäntä-chihujen kanssa. Yhteislenkki koirat vapaana meni tosi hyvin. Mein tytöt riehuivat keskenään ja chihut seurailevat menoa toisaalta uteliaana ja toisaalta vähän kauhuissaan. Sylvi ja Sohvi ovat vanhoja tuttuja, ja Sylvi kyllä ilmoittaa, jos meno käy liian riehakkaasti. Pikku-Hilmaa vielä vähän jännittää, mutta oli taas himpun viime kertaa rohkeampi. Taksimatka kotiin meni tosi hienosti, tytöt kuorsasivat koko matkan.

Tänään koitti odotettu päivä, kun Sohvin pennuista Nero-1 ja Nero-2 kohtasivat leikkien merkeissä, ja Pipsa ja Sohvi pääsivät pentuja leikittämään. Tai oikeastaan pennut leikkivät ja riekkuivat ja matamit keskittyivät pitämään pikkuherroille lähinnä jöötä. Varsinkin Sohvi oli aika tiukka Mama. Pojat olivat ihania, superenergisiä palloja, joilla oli terävät naskalit. Tummaa Nero-poikaa alkuun jännitti uusi paikka ja liuta koiria ympärillä, mutta jännäykset unohtuivat hyvin pian ja tasavahvoina taaperoina painivat, juoksivat ja leikkivät itsenä onnelliseen läkähdykseen. Tunti meni heittämällä nassikoita seuratessa.

Minna ystävällisesti lupasi kutsua meidät uudestaankin! Ehkä Poppiskin otetaan jo ensi kerralla mukaan. Kiitokset Nerojen perheille ja iloa ja voimia poikain kanssa!

Tumma, nappisilmä-Nero.

Ihuna, lurppakorva-Nero.

Tytöt vahtivat poikain temmellystä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti