torstai 10. tammikuuta 2013

Taaksetyöntö, välistäveto ja serpentiini

Illan treenit sisälsi ohjauskuvioita toisensa perään. Samalla radalla kolme eri tapaa, vedä koiraa, työnnä koiraa, käännä rankaa, ota vastakädellä, voisitko kulkea suoraa etkä kiemurrella. Välillä oli omat aivot niin solmussa, ettei tosikaan.

Ja mitä teki Sohvi? No, osasi epeli kaikki. Ihan huulipyöreänä seurasin, että niin se vain tulee, vaikka ohjasin kankeasta ja nykivästi ja olin pääsääntöisesti myöhässä. Ihan hurjasti se antaa anteeksi ja korjaa virheitäni. Minun pitäisi melkoisesti juosta noita ohjauksia läpi ilman koiraa, jotta olisivat yhtään sujuvampia.

Pääjumppaa oli tosi paljon ja treenit oli aika pitkät, kun ryhmästä oli paikalla vain kaksi koirakkoa. Loppuun keppejä verkoilla ja lähettämistä eri kulmista, toimii, toimii. Etupalkalla Sohvia ei häirite vaikka jään jälkeen tai leikkaan takaa. Ja vihoviimeiseksi tsekattiin kontaktitilanne puomin alastulolla, sekin oli aika kiva. Sohvilla riitti virtaa ja se istuskeli väliajat sylissäni ja seurasi aktiivisesti, mutta rauhassa, kun Linus teki omaa osuuttaan. Kuumui radalla sopivasti, mutta pysyi myös kentällä käskystä paikoillaan pitkän pätkän, kun muokkasimme rataa. Kävin palkkaamassa välillä.

Koiralle täyden kympin treeni, ohjaajalle tyydyttävä seiska miikku.

Poppis joutui lepäilemään kopassa, kun sillä oli omat harkat eilen. Kitinästä päätellen, ei ollut kovin tyytyväinen ratkaisuuni. Pääsi sentää jäähkälenkille juoksemaan koluttaja-Sadun koikkereiden kanssa kilpaa. Tyytyväisenä viikonlopun viettoon. Mainostinko jo, että pidän kertyneitä lomapäiviä keväällä pois lomailemalla perjantait huhtikuulle asti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti