maanantai 6. lokakuuta 2014

Viikonloppu Vierumäellä

Käytiin viettämässä syksyinen loppuviikko Vierumäen ja Repoveden kansallispuiston maisemissa. Nukuttiin pitkään, vallettiin, saunottiin ja syötiin. Juotiin Poon sertikuplat ja vähän haaveiltiin. Tai minä haaveilin ja mies huokaili. Kerron kyllä lisää, jahka tiedän, miten suunnitelmat etenevät.

Kurrenpäivystäjät.


Tein maltilliset vaellussuunnitelmat, kun halusin vielä seurailla Sohvin kulkemista. Repovedellä vaellettiin 5 km ketunkierros, joka on siitä mukava, että vaikka on vähän lyhyt kierros, niin sisältää riippusiltaa, vaihtelevaa polkumaastoa ja käsikäyttöisen lossin :) Poo sai kulkea vapaana, mutta vietikkäämmän pidin pääosin liinassa juoksuvyössä, kun en kehdannut kansallispuistoon tutkapannan kanssa :D Sainpa samalla sitä kulkemista vähän tasattua. Pomppu halusi vielä myös uida, hrrr. Onneksi nyt lyhyessä turkissa kuivui juostessaan nopeasti.


Harmi, että tähän lossikuvaan ei saanut äänitehosteita, kun lossikuski ähisi perhettään vastarannalle...
Seuraavana päivän vaellettiin opiston 7 km reitti, ja nyt pääsivät molemmat juoksemaan. Poo ei enää halunnut uida. Sohvin kulku on normaalia, joten huomisiin tehistreeneihin olisi tarkoitus mennä..
Käytiin samalla reissulla moikkaamassa tuttuja. Vilkutukset Suville, sekä perheen karvaturville noin viikon päästä synnyttävälle Aunelle ja Lempille, joka ei ollut niin ilahtanut pihalla pomppivista vieraista. Istua mökötti parin metrin päässä :)

Aune ja Poo

Lempiä harmittaa
Nyt verkkarit jalkaan ja lämmittelemään Popparin kanssa Sepon treeneihin. Aamulla hyvältä idealta tuntunut ylämäkitreeni maasturilla tuntuu nyt jaloissa huonommalta idealta, uuh. Illalla tapaan ensimmäistä kertaa Minnan kanssa uuden agilityryhmämme, jännää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti