tiistai 21. lokakuuta 2014

Parit pätkät

Tällä kertaa valkkasin Sepon radalta kaksi kohtaa, joihin keskityttiin Poon kanssa. Kyseessä oli radan alku ja loppu. Otettiin alkuun (1-6) irtoamista tohon 3. putkeen, niin, että Seppo palkkaili 4. hypyn takaa. Irtosi aikas räjähtävästi. Siihen oli sitten helppo yhdistää kaksi ensimmäistä estettä. Ja ohjaus tohon kolmosputkeen tapahtui puomin toiselta puolen.
Loppupuolella (a-d) katsottiin kääntymistä putkesta ohi tyrkyllä olevan esteen. Poolle sinänsä helppo, kun seuraa ohjaajaa tarkasti. Hiottiin mun persjättöä siihen kohtaan muutamaan kertaan. Seppo kuvasi muutaman kohdan ja katsottiin hidastettuna. Oli enemmän kuin hienoa nähdä miten intopiukeella ilmeellä toi nappula vetää. Enhän mä ehdi sellaista ohjatessa katsomaan, kun pitää keskittyä niihin omiin raajoihin.

Hyvä mieli vain syveni illalla omaa ryhmää kouluttaessa. Tehtiin serpentiini-, takaakierto- ja välistävetoharjoitus. Hämmentävän hyviä koiria, melkein sanattomaksi vetää. Onneksi sentään ohjaajissa riitti vähän korjattavaa ;) Pari koirakoista kisaa viikonloppuna, ihan mahtia, pakko päästä tsemppaamaan mukaan.

Pienellä kauhulla tönkköjalkojen kanssa odottelen illan rataa, Janne uhkaili viime kerralla, että seuraavaksi juostaan. Sopivasti. Mutta nyt lähden tutustumaan Trollhorsen issikkatalliin Sipooseen ja ohjasajon saloihin.

1 kommentti:

  1. Onpas hauskannäköinen rata. Tuota pitää päästä itsekin koklaamaan. Onneksi avasit, miten tuo kolmosputki ohjataan, jäin jo arpomaan, että missä ohjaajan on tarkoitus olla suhteessa neloseen.

    VastaaPoista