tiistai 7. lokakuuta 2014

Ennakoivat valssit, ihan turhia

Ainakin Sohvin mielestä. Mitä pidempi loikka etiäpäin sen parempi ja sitten ehkä voidaan vilkaista, että missä se ohjaaja kuppaa. Hiottiin mun kääntymisiä, niin kääntyi se koirakin. Jokseenkin ärsyttävä ohjaustekniikka, joka ei istu mulle niin yhtään. Ja sen kyllä huomaa. Tämä siis tehiksen lämmittelynä tänään.

No sitten sylkkäreitä, takaakierto-kieputuksia ja saksalaisia. Joo, osattiin me, aina se ensimmäinen. Mutta kun piti tehdä useampi, niin johan se alkoi leviämään käsiin. Läpäistiin ainoastaan kieputustyyli. Argh ja tuhkaa sirottelemaan.Loppuun iloisempaa juoksupätkää ja vähän tarkennettiin keppien avokulmalle vientiä. Janne yritti lohduttaa, että juoksuhan teiltä sujuu. Just. Kiva :D Harjoitusvihkoon tuli taas täytettä.

Parasta kaikesta oli kuitenkin, että Sohvi liikkui omasta ja muiden mielestä oikein hyvin. Rimat pyysin alemmiksi ja lämppäsin koiran erityisen huolella, loimi oli niskassa kaikki odottelut. Kuumui ja karjui. Pikkuhiljaa palaillaan normiarkeen eli kahteen harkkakertaan per koira per viikko. Kisaviikkoina toinen harkkakerta korvautuu kisoilla ja kisojen jälkeen lomaillaan aina se viikko.

Pomppu oli sikakatsomona mukana, karjui sieltä törkeyksiä aina kun silmä vältti. Mikko on työreissulla enkä raaskinut jättää ipanaa yksin illaksi. Kun viereinen kenttä tyhjeni, niin kävin hölkkäämässä pahimpia kiehumisia pois. Jumankekka, mitkä kepit Poppari teki. Jippii, ehkä se vauhti kepeille alkaa viimein löytymään itseluottamuksen myötä.

Linkittelen radan, kun olen taas hereillä. Öitä.

Ainiin, ennen kuin nukahdan. Kävin Tähtitornin ihania cairnpentuja pussailemassa tänään. Reippaita ja suloisia karvapalloja, jotka iskivät armotta pieninä piraijoina liikkuvaan kohteeseen. Kaikilla on omat kodit odottamassa. Onnittelut hienosta pesueesta Krisulle ja A-K:lle, näistä ipanoista kuullaan vielä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti