tiistai 7. lokakuuta 2014

Mitä ihmettä sä oikein teet päivisin?

Lupasin työkavereilleni koosteen vuorottelijan lokakuisesta maanantaista, josta tekin saatte nyt osanne, halusitte tai ette.

klo 07-08 Herätys ja aamiainen kera miehen ja hesarin
klo 08-09 Koirien kanssa aamulenkki metsässä
klo 09-10 Oma treeni, ylämäkiajoa Paloheinän mäellä


klo 10-11 Vaahtokylpy (hahhah, kuka sanoo, ettei muka voi?)


klo 11-13 Kotiaskareita, kaupassa ja lounastaklo 13-15 Molemmat koirat pikaisesta ulos, Poon kanssa jatketiin lämmittelylenkille ja agitreeneihin Sporttikselle Sepon kiemuroihin. Keskityttiin keinuun, mutta tehtiin myös rata kahteen kertaan läpi. Pikkarainen on edistynyt. Seppo tykkäsi Poon ilmeestä radalla, mutta kaipasi edelleen enemmän estehakuisuutta. Poon jäähdyttely.

Sporttiksen metsä on ihan mahtava lämppäpaikka. Harmi, että siellä on usein niin paljon riistaa, että vietikkäimpiä on haettu kerta jos toinenkin pidemmältä lämmittelyltä/jäähdyttelyltä... Pieni-Poo saa kuitenkin kulkea vapaana.

 
Sepon rataa.

Klo 15-18 Yleistä hengailua, sähköpostit, somea, koirien kanssa pihalla. Metittiin tulevaa maalämpöratkaisua. Valmistautuminen illan agilitykoulutukseen.

Klo 18-20 Ryhmä teki testirataa, ja hirmuisen päteviä koirakoita meillä. Moponrengasharjoitus lisänä pimeässä, hallin pihalla. On kyllä ilo päästa koutsaamaan Minnan kanssa Alfia, Sakkea, Jätskiä ja Mokkaa ohjaajineen.


Klo 20-23 Illallinen miehen kanssa. Koirat iltalenkille. Boardwalk Empiren neloskauden korkkaus. Iltalukemiseksi hevosen jalkojen kylmäyksestä.

Mutta nyt on jo tiistai, ja ihanihan kohta pääsen palleroimaan pieniä cairninpentuja....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti