maanantai 27. lokakuuta 2014

Hidastuskuvia

Terveiset viikonlopusta. Monen yhteensattuman summana lauantai muuttui oikeaksi vapaapäiväksi. Käytettiin yllättävästi auennut aikarako rennosti retkeilemällä. Syksyisestä metsästä saunan kautta illalliselle ja glögilasien kanssa parkkeeraus takan ääreen. Latauslauantai.

Eilinen meni agikisojen tulospalvelussa hyvässä seurassa ja taas uutta oppien. Tulipa nähtyä, miten tuomari raportoi liittoon ohjaajaansa purevasta koirasta. Olisi mielenkiintoista tietää, miten liitto näihin suhtautuu, useampi ilmo ja kisoista poissulkeminen?

Seppo halusi kuvata meitä Popparin kanssa radalla ja käytti analyysiin jotain uutta apsiaan. Hullunhyvää kuvaa, jota sai hidastaa ja pysäytellä ja kelailla helposti. Seppo selitti innoissaan jostain vekeistä ja jalkojeni asennosta, ja minä hihittelin omaa pipoani ja Poon ilmeitä ja kontakteilla villinä viuhuvaa häntää, hihhii. Totuudennimissä kuvista kävi selkeästi ilmi seikka, josta viimeksi Minna omatoimitreeneissä ja Heidi seuratreeneissä huomauttivat; koira kyselee edelleen todella paljon, erityisesti putkien jälkeen. Kuvaussessioiden lisäksi mieleen jäi hetsauskeinut ja tosi kivat kepeillehaut. Putki-puomi erottelussa valitsee nykyään aina putken ellei pidä varaansa. Pitkät metsälämpät ja -jäähkät sateisessa, mutta lämpimässä syyssäässä.

Eka kunnon työpuhelu koko vuorotteluvapaani aikana. Aika ihana suoritus kollegoiltani, jotka ovat onnistuneet pyörittämään karusellia näinkin pitkään vaivaamatta minua yhtään millään. Eikä tästäkään ollut vaivaa, hetken vähän outoa, mutta pian olin jo upputunut pohtimaan normienvalmisteluaikatauluja ja ensi vuoden toimintasuunnitelmia :) Malttanen kuitenkin vielä sen pari kuukautta, sitten taas kauluspaidat ja korkkarit kaivetaan esiin urheilukerrastojen ja ratsastussaappaiden takaa.

Ihanaa syysviikkoa dear lukijat. Maharapsutelkaa tärkeitänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti