torstai 17. heinäkuuta 2014

Suvivirsi

Söhvelöisellä oli vika koulupäivä tänään. Työstettiin tällaista radanpätkää ja harjoiteltiin poispäinkääntöä (8)ja ähellettiin välistävedoissa (15-16). Äänimaailmaa pitää edelleen saada minimoitua, niinkuin ohjaajalta meidän tapauksessa. Heidi muistutti TAAS siitä, että oma draivini tarttuu Sohviin. Jos kovasti pohdin ja analysoin ja teen kamalan varovasti, niin koira tulee epävarmemmin mukana. Jos taas jätän turhan varmistelun ja menen itse rohkeasti, niin Mamselli pistää lisää kaasua ja tulee vauhdilla ja innolla mukaan.

Vielä kun tietäisin, millä vaihteella noi kisat kumpainenkin optimillaan menisi. Sohvilla tuntuu siellä kierrokset hyppäävän kattoon, joten jotenkin on ollut vaikea toteuttaa ohjetta treenaa kuten kisaat, niin kisaat kuten treenaat.


Tällaisella todistuksella kesälomalle. Tai humputellaan me Sohvin kanssa vielä vähän ensi viikolla agikentällä, mutta siitä en voi vielä kertoa lisää... Ja syksyllä on tulossa taas kaikkea jännää.

Pomppu on käynyt aika ahkerasti keppikoulua. Varmuutta on tullut pikkuhiljaa lisää, sisäänmenot parantuneet ja kepit on jo ollut osana pienissä radanpätkissä. Vedättämistä kestää vielä huonosti ja alkaa helposti harppomaan. Vauhdillisesti mennään suvantovaiheessa eli sitä ei ole tullut toistaiseksi lisää.  Poppis jatkaa vielä tänään agilityn merkeissä, mutta siirtyy ensi viikolla opettamaan Kujetta agility saloihin ja siitä lomalle.

Nyt lähden sulattamaan pullollisen verta ja suunnittelemaan jälkihommia. Omista eilisistä maastotreeneistä on sekä alaselkä että varvas kipeänä. Epäterveellistä tämä kuntopohjan kasvattaminen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti