keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Pentuelämää

Pentuelämä tarkoittaa meillä lähinnä sitä, että pentu on hypännyt meidän arkeen mukaan.

Fyssari ei näyttänyt järin ilahtuneelta, kun iloisesti ilmoitin, että pentu tulee mukaan seuraamaan isojen vesimattoilua. Kertoi myöhemmin, että aiempi paimenlapsi oli vinkunut lakkaamatta koko hoidon ajan ja repinyt listoja seiniltä. Kuje oli kyllä ihan siivosti. Tutki huoneen läpikotaisin, yritti varastaa fyssarin namit ja koisasi loppuajan keskellä huonetta. Mainiohermoinen kakru.

Tainiinjoo siivosti ja siivosti. Ainakin minä siivoan, kun lirauttelee vielä mieluusti sisällekin. Onneksi on pääosan päivästä varjoinen piha, jossa tuleekin vietettyä aikaa. Tuossa ne vetää nytkin Poon kanssa peräkanaa rallia ja painii äänitehosteilla sekä pilkkoo ja levittää katetta sinne sun tänne.

Käytiin eilen agilityhallilla. Hallin toisessa päässä oli treenit, joten hyvin sai tuta myös äänimaailmaa. Leikittiin kentällä ja naksuttelin muutaman tyynylle nousun. Etutassut tarjosi heti, joten tällä mennään toistaiseksi. Olen muidenkin osalta lintsannut sheippaamisesta sen verran, että vedän seuraavana steppinä koiran namilla yli varsinaiseen asentoon ja jatkan naksuttelua siitä. On meillä toiminut näin oikaistunakin ihan hyvin.

Putkea tehtiin hallilla kolmatta kertaa, tein vielä houkuttelemalla ja rohkeasti tulee vauvaputkesta läpi. Tänä aamuna omalla pihalla tarjosi jo putkirallia, juoksentelemalla putkea edestakaisin, jesjes, tämä ihan riittävää. Palkan heitän eteen nyt eteen, joten ei vilkuile, vaan sinkoaa suoraan.

Tulossa taas kuuma päivä, joten päiväohjelmassa vesileikkeja ja lepoa ja illalla uusia koirakavereita. Kohta pitäisi alkaa pakkaamaan ja raivaamaan kotoa remontin edeltä. Eilen piti vielä käydä tarkentamassa sauma-aineet. Eijuma, miten niitäkin on nykyään erilaisia, värikartat ja kaikki, sai hileellä ja ilman. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti