tiistai 8. heinäkuuta 2014

Sosiopaatti

Ikkunalautojen ja ulko-ovien pesun (tiedän, tulen aina helteellä hulluksi) keskeytti ansaittu kahvitauko, joten saatte lyhyen blogitarinan samalla.

Kävin eilen uittamassa koirat pienellä järvellä, jonka sivu kiertää harvojen käyttämä polku. Rantaan on tuotu aikoinaan penkki, ja nyt siinä harmikseni istui tyylikäs rouva kuivattelemassa uimapuvussaan. Ensin ajattelin, että menemme ohi ja yritän löytää toisen uittokohdan. Mutta päätin kuitenkin kysäistä, josko haittaa, että uimme koirien kanssa. Rouvalla ei ollut mitään sitä vastaan, vaikka vielä varoittelin, että märät ja hiekkaiset koirat saattavat tulla tervehtimään.

Koirien pulikoidessa aloimme kesustelemaan ja selvisi, että kyseinen henkilö oli vuosien ajan käynyt omien koiriensa kanssa samassa paikassa uimassa. Siinä meni mukavasti tunti ajatuksia vaihtaen ja sain kuulla pitkät pätkät alueen historiasta. Koirat saivat uida ja juosta mielin määrin ja meillä oli oikein antoisa rupatteluhetki. Joskus kannattaa olla sosiopaatti ;)

Hellesää jatkuu, joten pyöräytän Popparin keppiharkkoihin hallin viileyteen. Voisin vaikka ottaa nauhalle, missä mennään. Omiani en viitsi viedä näillä keleillä ulkoharkkoihin lainkaan, mutta illan koulutukseen oli tulossa ryhmäläisiä. Huh, pitää kyllä olla huolellinen, ettei koirien lämpötila pääse nousemaan liikaa. Be careful out there!

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti