sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Kuje on täällä taas

Karhureissulta palatessamme nappasimme Kuje-neidin mukaamme. Ihana saada nassikka taas hetkeksi arkeamme riemastuttamaan. Nyt joukkoon asettuminen meni nopeasti, viime kerta oli kaikilla selvästi muistissa. Virtaa neitokaisessa riittää ja tarkoituksena tarjota muutaman viikon aikana kaikkea uutta ihmeteltäväksi.

Kuva Yasmin Eklund.

Kuje painii melkein loputtomasti Poon kanssa ja rakastaa Sohvia ja seuraa mielellään Mikkoa. Unet ottaa poikkeuksetta minun vieressä. Syö kuin hevonen, leikkii röhkivällä villisialla itsekseen, kuorsaa ja piehtaroi Pompun esimerkistä kastemadon päällä.

 


Pientä haastetta ilmeni autoilun osalta. Häkissä voi tulomatkalla huonosti ja kuolasi, kun käytiin vain häkissä istuskelemassa. Pääsikin poikkeuksellisesti Mikon syliin ja viihtyi erinomaisesti, katseli ikkunoista, namit maistuivat ja nukkui sikeästi takaisin tultaessa. Työstellään vähän tätä autoilua lisää lähiviikkojen aikana, tavoitteena saada häkkimatkailukin maistumaan kanssamme yhtä hyvin.

Kaupunkipläjäys aloitettiin kannustamalla Mikko matkaan Vantaan Vuelta-pyöräilytapahtumassa. Paikalla oli yli 300 ajajaa, kuulutuksia ja muuta säpinää. Kujetta ei jännitä oikein mikään ja kaikki kiinnostaa. Tuntemattomat rapsuttelijat moikkasi, mutta jatkaa sitten matkaa. Rauhoittuminen otti vielä aikansa, mutta onnistui sekin lopulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti