sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Lomalle läks ihan just

Pakkauspuuhissa on kulunut tämä päivä. Paitsi, että pakkaamme auton täyteen, niin pakkasimme myös veskin, kylppärin ja saunan kamppeet rempan alta pois. Tyhjensimme kulkureitit ja teimme joitain suojaustöitä. Pieni salamatkustajamme on auttanut uutterasti puuhissa, kunnes simahti muiden jatkoksi. Nyt pidetään ansaittu tauko, syödään jätskit ja lähdetään uimaan.

Joka päivälle on ollut kaikkea kivaa. Perjantainen työpaikkakäynti sujui hyvin, sinne se lähti pitkille käytäville juoksemaan ja moikkasi kaikki, joiden ovet oli auki. Kahvittelun aikana otti tirsat pöydän alla. Liukkaiden portaiden ylösnousu jänskättää vielä aikaajoin, alas ramppaa vauhdilla. Erilaiset alustat sujuu karhuntassuilla varmasti.

Isojen trimmausta pääsi seurailemaan ja opetteli samalla odottamaan häkissä, tämäkin tylsyys on alkunikotteluiden jälkeen alkanut sujumaan hyvin.  Eilen köytiin hallilla leikkimässä Minnan brassipoikien kanssa. Isot teki vikat moovit radalla ja pieni teki paitsi vauvaputkea, niin radalla ollutta täysipitkää putkea.

Muuten näiden päivärytmi menee vähän kuumuuden mukaan. Aamuvarhain leikit pystyyn, jolloin päästän koirat keskenään pihalle. Sieltä hipsivät jossain vaiheessa vielä jatkamaan unia. Kaikki löytyvät aamuisin sängystä (sori Taru). Aamulenkki ja sapuskat, ja painikisaa ja lelurallia pihalla. Kuumimmat ajat nukutaan kuin ellun kanat lähellä ilmastointilaitetta. Päivällä korvataan lenkki uimareissulla, jonka jälkeen taas sapuskat ja unta palloon. Illan viilentyessä leikit sitten taas jatkuvat melkein puolille öin, jolloin kaikki kaatuvatkin suorintassuin koisaamaan. Vähän harmittaa, kun ihan kaikkea kivaa ei voitu lämmön takia kokeilla, esimerkiksi rauniot peruttiin tältä päivältä. Mutta syksyn vierailulla taas jatketaan.

Huomisesta suuntaamme kohti pohjoista ja salamatkustaja lähtee mukaan alkumatkaksi. Peukut sään viilenemiselle, toiveikkaasti pakkasin kuoritakin ja parit pipot mukaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti