keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Kun kuulet kuovin äänen, älä mene järven jäälle

Kuovilla oli poikue Tahkon mökin vieressä, taapersivat ympäriinsä ja mammakuovi hätisteli meitä koirien kanssa kauemmaksi, toteltiin.

Säät ovat suosineet. Tänään kun pakattiin autoa satoi kaatamalla. Loistosää ajella kohti etelää. Kotona kamojen pikapurku ja koirien kanssa Ojankoon, jossa paistoi ilta-aurinko. Puuhattiin agirodun openin rata, jota kevyesti testasin. Ihan kivoja pikku pähkinöitä sieltä löytyi. Ei mitenkään läpijuoksujuttu, ainakaan meille Sohvin kanssa. Pomppu pääsi pienelle radalle ja keinuharjoituksiin. Ältsin makeet (mun makuun jopa aavistuksen liian nopeat ja rätväkät) keinut madalletulla keinulla. Kepeillä sählää lähes poikkeuksetta ensimmäiset toistot, maltin kanssa tekee aika kivasti. Perusrataa tekee välillä superisti, mutta saattaa aina silloin tällöin ohitella esteitä. Tarkkana pitää tuon juniorin kanssa vielä olla ja ohjata, niin kuin oikeasti ohjata.

Huomenna harjoitukset jatkuvat heti aamusta. Tämä loppuviikko vielä puserretaan ja sitten meillä alkaa kevyemmät pari viikkoa agissa, jota seuraa täysi loma tunturissa. Sitä ennen kuitenkin risteillään, tavataan karhu ja haetaan Kuje lauman jatkoksi.

Palaan, kun aikataulu rauhoittuu vähän. Heinäkuussa ollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti