lauantai 31. elokuuta 2013

Nakupetterit

Nyt on uudet kampaukset kaikilla, mein nakut. Tiedän, että monet kauhistelevat, mutta tama tyyli sopii meille hienosti. Lyhyt turkki on helppo ja siisti, ja tytöillä on kevyt treenata. Ja talven pakkasiin ehtii kasvamaan ehta uusi turkis. Kiitos salongin ahkerille kampaajille.


Näyttävät aika pieniltä nyt. Vaaka näytti Pompulle 7,7 ja Sohville 7,9.  Aika hyvissä mitoissa uskoisin.

Tänään oli cairnväen agilitytreenit, oikeat hyväntuulen treenit. Kivat teille Elli, Nelli sekä Rane ja Petksu perheineen. Tehtiin tämä Saviojan rata pienesti modattuna:


Ellille papukaijamerkki keinusta. Typy aloitti sen harjoittelun osana rataa avustajan kanssa. Tämän jälkeen karkasi jossain välissä itsenäisesti keinulle ja tietysti kauhuissamme odotimme lentokeinua, mutta mitä vielä. Teki nopean ja tyylikkään keinun ja alhaalla vain ihmetteli puuttuvaa lihapullaa. Super-keinuttelija.

Sohvi kävi kohtuullisen kuumana radanreunalla, mutta jaksoi suht hyvin keskittyä tekemiseen radalla. Kontaktit ok, jopa A:lla. Keppien lopussa stiplasi kerran, sitten tsemppasi. Vedätystä se ei niillä kyllä vielä kestä, joten mennään rauhassa. Samoin keinun ylivarmistelen ja tehdään sekin ajan kanssa. Plussaa innosta, lähdössä pysymisestä, estevarmuudesta ja onnistuneista sokkareista.

Pomppu pieni teki radan pätkissä. Plussat kontakteista ja takaakierroista. Innokas tenava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti