lauantai 17. elokuuta 2013

Dearvva!

Saariselän maisemissa vaikutetaan. Mökki on korkealla Etelärinteessä, josta avautuvat huikeat näkymät tunturiin. Koko mökkiä kiertää valtaisa terassi, josta koirat pääsevät suorittamaan väijyntätehtäviään. Eilen lenkillä Pomppu löysi ja nostatti pari isoa kanalintua varvikosta.

Urho Kekkosen kansallispuistosta otettiin eilen jo pienet testerit matkalla, kun pidimme tauon Koilliskaran luontokeskuksessa ja vaelsimme siellä pätkän. Villi luonto iski heti, kun ihaillessamme reitin kynttiläkuusikkoa Pomppu löysi jonkun järkyttävältä haisevan läjän ja ehti kieriskellä siinä. Ehhehee.... Putsailin lemuavaa pikkukoiraa autolla minkä pystyin ja pääsi sitten mökillä shampoopesulle. Loppumatka meni suun kautta hengitellessä :D

Koilliskaran luontokeskuksen yhteydessä on muuten Kultamuseo, jonka katettua ulkokahvilaa voi suositella erittäin koiraystävällisenä paikkana. Kahvilanpitäjän oma bretoni (suurin näkemäni bretoni ever) hengaili mestoilla myös.

Nyt me lähdetään ensin katsomaan mopopoikien paraatia ja siitä suoraan huiputtamaan päitä, tänään ainakin Kaunispää-Palopää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti