keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kävelen ja kävelen

Kieltäydyn ottamasta enää askeltakaan. Tai ehkä suostun just ja just hipsimään saunaan ja ulkoterassille vilvoittelemaan.

Aamupäivä valloitettiin Rukan huippu, kiipeiltiin ylös, alas ja taas ylös. Nelivedoilla oli jotenkin helpompaa. Vähän maltettiin kuvailla ja poroja piti tietysti ihmetellä. Päästettiin koirat lepäämään mökille ja jatkettiin itse Juumaan, josta hölkättiin pieni karhunkierros (12km) läpi. Itselläni ei kantamuksia, joten oli helppo juosta. Mikko sentään kantoi päiväreppua. Tähän päälle vielä koirien lenkitys tunturivarvikossa ja meitsi on aika kypsä pysymään loppuillan liikkumatta.

Sää tänään, auringonpaistetta ja +18C. Toivottavasti huomenna sataisi vettä, niin pääsisin toteuttamaan toiveeni aamusaunasta ja pokkarimaratonista :) Kotipuolessa, etelänmailla ilmeisesti sateleekin ihan kiitettävästi.

Koirat ovat jaksaneet hyvin ja tassutkin pysyneet hyvässä kunnossa. Ruokamääriä on nostettu kulutuksen kasvamisen myötä. Vaellusten jälken ottavat tukevat tirsat, mutta illalla leikkivät ja riehuvat normaaliin tapaan. Ja tietysti päivystävät ikkunassa. Yöt me kaikki nukutaan kuin tukit. Popshan nukkuu näissä vieraissa paikoissa eli hotelleissa, mökeillä tai kylässä tiukasti meidän kainalossa. Ja valloittaa sängystä kohtuullisen siivun... Sohvi hengailee jossain lähistöllä sopivan viileässä paikassa ja kiipeää vasta aamusta sänkyyn.

Laitan muutaman kuvan, kun saan ne tuolta kortilta käyttöön. Nyt saunaan ja relaks beibe.

Varvikossa suhisee.

 
No ne porot.Luontojoogi jatkaa. Jyrävä kohistelee taustalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti