tiistai 13. elokuuta 2013

Kuusamo, nyt kutsuu mua Kuusamo....

Dannyn biisi, ehta korvamato.

Matkalla Kuusamoon poikettiin Hossassa. Mestahan oli ihan helmi ja korvamerkattiin heti seuraavien reissujen kohteeksi. Koirat pääsivät jaloittelemaan porojen keskelle tunniksi ja ihmisväki tutustui lisäksi luontokeskukseen ja nauttivat reissutsufet.

Matkaa jatkettiin Rukalle, jossa odottamassa ihana ja tuttu mökki aiemmilta reissulta. Perinteisen kelohonkaisen ulkokuoren alla moderni, tilava ja hyvinvarusteltu yksilö, jonka lattiaan ulottuvista ja tunturiin suuntaavista ikkunoista erityisesti koirat pitävät. Ja perheen kokki arvostaa kohtuullisen hyvin varusteltua keittiötä. Sauna mitoitettu isommallekin porukalle, joten kaksi keskikokoista ihmistä ja terrieriä mahtuivat hienosti löhöämääm löylyihin. Kiivettiin vielä saunan lämmityksen aikana Rukan huipulle ja terrierit pääsivät säikyttelemään paikalliset porot :D Palattiin metsän kautta ja koirat nauttivat varvikossa poukkoilemisesta. Illalla poroa myös lautasella, nammam...

Just nyt lasillinen punaviiniä, yksi koira nukkuu varpaissa, toinen päivystää poroja ikkunassa ja mies katsoo keskittyneesti Beckiä. Hymyilyttää ja nukuttaa.

1 kommentti: