lauantai 2. kesäkuuta 2012

Seuraavaksi sisätiloissa kiitos

Taas on mennyt koko päivä ulkona, nyt aion pysytellä visusti sisätiloissa.

Aamusta yhdeksältä kun startattiin Sohvin kanssa agihallille, niin satoi niin kaatamalla, että lämmittelyt siirtyi suosiolla hallin puolelle. Tehtiin 18-esteen hyppäri-rataa yhdessä vierailevien tähtien Kaarinan ja Vauhdin kanssa. Sohvi oli oikein mainio, vauhdikas ja innokas agilitaaja. Minttu ehti katsomaan meidän työskentelyä ja korjasi muutaman ohjaukseni paremmaksi. Sokkari toimi taas niin paljon valssia paremmin. Syystä, että teen surkeita valsseja. Vähän muistuteltiin myös hidasta putkea. Kokonaisuudesta jäi ihan jees-fiilis.



Vauhti teki hienoa työtä Kaarinan kanssa, ja Minttu treenasi Ricon ja Lulun kanssa viereisellä kentällä. Kurssilaisista omalla vuorollaan olivat treenaamassa Mandy, Pipsa ja Sandie. Ohjelmassa oli pituutta ja keinumista. Ja jo-opittujen esteiden kertausta. Älyttömän rohkeita koirakoita ja hienoja suorituksia taas kerran. Mandya ei uskoisi samaksi koiraksi, niin rohkeasti tekee putkea, pussia ja puomia! Sandie oli kuin kotonaan keinulla ja Pipsa-rämäpää rakastaa vauhtia ja tarjoaa sitä kaikille esteille. Jäähdyttelylenkillä ei enää onneksi satanut. Sohvi kävi taas parin minuutin ajan tarkastamassa jonkun jäljen, mutta palasi huojennuksekseni pian. Kotona päästin vanhemman neidin lepäämään ja lähdin Popparin kanssa metsään. Popsia jännittää kaikki vähän enemmän, kun lenkkeillään yksin, joten hyvä harjoitella vähän näin ilman Sohvin tuomaa tukea. Tunti kuljettiin erilaisissa ympäristöissä.

Seuraavaksi mies patisti vielä juoksulenkille. Voi kökkö. Nyt kieltäydyn enään misään raittiista. Otan oluen ja menen saunaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti