lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kurssin päätös

Tänään päättyy 5-kerran agilityyn tutustumiskurssi cairneille. Paikalle pääsi kaikki paitsi Kirsi ja Sandie, jotka olivat lomailemassa. Tältä viimeiseltä kerralta tallentui kameraankin muutama otos. Kiitos Lindalle ja Suville kuvaamisesta.

Teimme ihan oikeita 7 esteestä koostuneita radanpätkiä kurssilaisten kanssa. Hienosti kukin suoritti radat kerrallaan. Mutkaputki emmitytti vielä usempia koiria, mutta kun vahvistusta oli haettu suoralta putkelta, niin johan alkoi mutkainenkin putki taas kulkemaan. Suorastaan hämmästyttävän hyvin koirat tekivät rengasta ja muuria radalla, niissä ei estestipluja nähnyt lainkaan.

Tästä on hyvä jatkaa ja kovasti Mintun kanssa toivomme, että kukin koirakko jatkaisi lajin parissa. Ja on meillä vähän jatkokurssisuunnitelmiakin, mutta niistä lisää, kun asia varmistuu.

Vasemmalta Hannamari ja Lennu, Sirpa ja Mandy, minä ja Sohvi, Minna ja Pipsa, Sirpa ja Elli.

Lennu fokusoi hyvin renkaaseen.

Lennun suoraviivaista menoa.

Elli osaa odottaa hienosti lähtölupaa.

Kiirettä pitää.

Elli kysyy, että kerro Mamma, mihin sitten mennään.

Pipsa mutkaputkella.

Pipsa puomilla.

Ja Pipsa muurilla.
Ihana Mandy pussilla.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Anne ja Minttu!!

    Oli tosi kivaa ja hauskaa! Nautimme varmasti molemmat ja mielellämme olemme jatkokurssillakin mukana. Ajatuksissa jo pyörii seuraavat treenit ja mitä voisin tehdä toisin....:)

    Kiitokset kaikille kurssikavereille mukavasta seurasta!

    Sirpa ja Elli

    VastaaPoista
  2. Kiitos meidänkin puolesta Annelle ja Mintulle! Ja kaikille kurssikavereille tietysti myös! Oli tosi kivaa ja opittiin ihan älyttömän paljon. Ja jatketaan harjoituksia ehdottomasti!

    T. Hannamari ja Lennu

    VastaaPoista