keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

BIS-4

Pikku-Poppis kävi näyttelytreeneinä kävelemässä kehässä Porvoon Match Showssa. Härdeli oli melkoinen, joten hyvää treeniä saatiin. Turisti-Sohvi murjotti heti, kun näyttelyalueelle saavuttiin, mutta pikkuinen oli hälinässä ihan kotonaan :D

Pieni hurmasi ilmeisen monet reippaudellaan ja iloisella olemuksellaan. Sai ensin punaisen nauhan ja näytti nätisti hampaansa. Sitten isossa kehässä voitti pienet pennut, joita oli yli 30! Best In Showssa päästiin vielä neljän parhaan joukkoon, vaikka väsy alkoi painaakin pitkän illan pääteeksi. Osallistujia oli ehkä 150 koiraa, joten überdüber hieno saavutus pieneltä.

Suursuurkiitos Mintulle, joka väsymättä auttoi ihan kaikessa, ja pakotti jäämään Bis-kehään, jonka meinasin muuten jättää välistä. Kuvistakin kiitos Mintulle. Tässä näitä piruetteja ja patsasteluita. Luojan lykky Kasvattaja hoitaa nämä askelkuviot jatkossa.








2 kommenttia:

  1. Voi te ihanat!!! Onnea ihan hirmuisen paljon! Vähänkö olen ylpeä :)

    VastaaPoista
  2. Taru, aika hyvillä mielin luovutan Popsyn sulle näytelmiin. Halusin nähdä, miten reagoi hässäkkään ja muihin koiriin. Oli hämmästyttävän reipas ja iloinen, ihan oma itsensä.

    BIS-kehää odoteltaessa otti nokoset häkissä ja sitten taas mentiin häntä heiluen. Itse olin taas ihan ihanan pihalla koko touhusta (kammat ja harjat kotona, ja tavallisella remmillä menossa kehään yms yms), onneksi Minttu muistutteli, mitä seuraavaksi tulee tehdä.

    Mäntsälässä sitten tositoimissa,SINÄ ja Pops :DD

    VastaaPoista