tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kakkonen oli Ykkönen

Kävimme pyörähtämässä viimeisessä osakilpailussa Tuusulan kennelkerhon järjestämässä neljän epiksen turnauksessa. Mukana Sanna ja Alli sekä Yasmin ja Rocky sekä Minttu, joka tuli seuraamaan ratamme.

Tuomarina Anna Orenius ja osasin jo odottaakin vähän kinkkisempää rataa myös meille mölleille. Anna oli tehnyt kivan radan, josta löytyi jo vähän haasteitakin.

Kisaavat starttasivat ensin, joten käytimme koirat lenkillä ja odottelimme rauhassa omaa vuoroamme. Olin lähtövuorossa toisena, joten ratantutustuminen tuntui lyhyeltä ajalta. Kiirettä lisäsi entisestään kuulutus, että joudumme aloittamaan peruutuksen vuoksi ensimmäisenä. Juoksin vauhdilla autolle hakemaan koiran ja lopullinen lämmittely ja valmistelu jäi juoksuksi radalle. En ehtinyt juurikaan keskittymään ja koira pannahinen vielä varasti startista, joten sitten tulikin kaamea kiire. Rata kuitenkin saatiin juostua läpi ilman estevirheitä, huh. Laajoja kaarteita ehdin havaitsemaan ja ne näkyvät tuossa videossakin. Kiitos Minttu kuvaamisesta ja rauhoittavasta asenteesta, kun jännitys meinasi viedä mennessään :D Sohvikin kävi radan jälkeen yllättävän kuumana. Räyhäsi kassilleni karanneelle kilpakumppanille, möykkäsi ja hinkusi takaisin radalle, kun seurasi muiden ratoja.

Meidän menestyksen salaisuus tänään oli houkutteleva A-este joka nökötti 2. ja 3. esteen välissä ja imutti useimat koirat väärälle esteelle. Sinne päräyttivät myös Alli ja Rocky, vaikka muuten tekivätkin ohjaajineen hyviä ratoja. Niinpä nollia kirjattiin 13 koiralle vain kaksi ja kun Sohvin -17s aika-alitus vielä oli riittävä, niin tällä kertaa kipusimme korkeimmalle pallille. Eli Sohvi nappasi ekan möllivoittonsa. Hyvä pikkuinen rakettini. Alla raakaa videomateriaalia radalta.

Sohvi TuuKK Cup 19.6.2012

Ja foto vielä palkintojenjaosta. Kiitos kaikille asianosaisille. Eka voitto maistuu makealta, vaikka tulikin puun takaa.
En ehtinyt edes kiivetä tuone pallille, mutta Pops sinne jo tähyää :)

4 kommenttia:

  1. Hurraa, Hurraa!!! Mahtavaa Anne ja Sohvi, Paljon, Paljon Onnea vielä tätäkin kautta!! :)

    Terkuin
    Minttu

    VastaaPoista
  2. AIVAN SUPERMAHTAVAN UPEAAA TYÖTÄ!!!! Ihana katsella, kun teillä on niin hauskaa yhdessä :) Isosti onnea kasvattajalasta!!! Ootte ihan huippuja!

    VastaaPoista
  3. Voi Kiitos Minttu ja Taru. Sohvin kanssa on ilo opiskella agilityn saloja. Tie on vielä pitkä ja mielenkiintoinen...

    Minttu: katso nyt tota mun ei-ohjaavaa kättä, miten se heiluu kuin helikopteri. Ehkä koira on tottunut tohon mun häiritsevään ohjaustapaan, mutta voisi tolle jotain yrittää tehdä...

    /Anne

    VastaaPoista
  4. Paljon onnea hienosta suorituksesta! Ootte superhyviä!
    Hauskaa juhannusta! T. Hannamari ja Lennu

    VastaaPoista