maanantai 16. huhtikuuta 2012

Toinen aku

Sohvin ensimmäinen akupunktio laittoi nesteet liikkeelle, mutta mielialaan se ei vaikuttanut suuntaan eikä toiseen. Tänään otetiin toinen satsi. Tämän jälkeen päätän otanko enää sen sarjan viimeisen.

Tänään hoito meni erittäin hyvin. Kaikki 10 neulaa laitettiin tällä kertaa niin, että Sohvi oli sylissäni. Koira oli rauhallinen, mutta läähätteli jännitystään vähän. Vaikutusajan koira istui levollisena ja kaikki neulat pysyivät hyvin paikallaan. Läähättelykin loppui ja koira rentoutui silminnähden. Neuloja stimuloitiin kerran ja kokonaisvaikutusaika reilu puoli tuntia. Totesimme Aistin Riikan kanssa, että nyt meni hoito niin hyvin kuin se on mahdollista mennä.

Nyt sitten seuraillaan. Koira oli hoidon jälkeen hyväntuulinen oma itsensä. Illan metsälenkki meni reippaasti ja innostui vähän leikille pennun kanssa. Samoin komensi pentua nyt illalla enemmän kuin viime viikkoina, jolloin on vain apaattisena lähinnä väistänyt pienen riekut. Seuraillaan ja toivotaan, että hoito toisi helpotusta oloon ja meille takaisin menoa ja meininkiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti