torstai 5. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen viettoon

Pääsiäisen pitkä viikonloppu ja pääosin vapaalla ohjelmalla. Linda ja Topsy tulevat lenkkiseuraksi sunnuntaina ja maanantaina olen luvannut talkooavuksi HSKH:n kevättalkoisiin. Muutoin tehdään sitä miltä tuntuu.

Niinpä kiirastorstain aurinkoinen iltapäivä vietettiin metsässä. Tapasimme metsälenkillä tuttuja koirakoita, joiden kanssa koirat pääsivät leikkimään. Lopulta leikkiseura suuntasi päinvastaiseen suuntaan kuin me ja oli hauska katsoa kumman seurueen Pompula valitsee. Saimme Sohvin kanssa kävellä aika pitkälle ennen kuin oma jengi vei voiton ja pikkuinen pinkoi peräämme minkä töppösistään pääsi.

Pentu on kasvanut. Matolääkitys määritettiin 4,2 kg:n mukaan tänään. Sohvikin sai oman satsinsa samalla. Pedikyyriäkin oli tarjolla. Tänään Mikko piti nukkumisen partaalla olevaa pentua ja minä maksuttelin kynnet vaivatta lyhyiksi.

Viimeiset auringonsäteet kulutettiin pääsiäiskukkia ruukkuihin istutellessa takapihalla. Apureita riitti. Mitä enemmän aikaa vietetään pihan puolella sitä vähemmän vahinkoja sattuu sisälle. Mutta on meillä vielä matkaa. On.

Ihanaa Pääsiäistä kaikille ja pidetään suklaamunat kaukana kuonoista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti