keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Akupunktio

Sohvin ensimmäinen akupunktiokerta oli aamulla. Neuloja pistettiin mahaan 4 (navan ja häpyluun välimaastoon) ja molempiin takajalkoihin 3 (polvi ja kinner). Mahaosuus meni tosi hyvin, Sohvi oli sylissäni eikä reagoinut juurikaan toimenpiteeseen. Jalkoihin laitetaessa koira seisoi. Jalkoihin pistely oli selvästi epämiellyttävämpää, sitä protestoitiin ja neulat tippuivatkin muutamaan otteeseen jaloista.

Neuloja pidettiin reilu puolituntia ja niitä stimuloitiin (pyöräyteltiin) muutamaan kertaan. Koira sai vapaasti valita asennon (Sohvi seisoi), mutta piti vahtia, että ei nypi tai ravistele neuloja pois. Saimme olla vartin pätkät kahdestaan rauhallisessa ympäristössä.

Sohvista juttu oli kaikkiensa aika epäilyttävä. Murjotti puoli tuntia neulat töröttäen. Nami kelpasi. Ja pääasia oli, että hoito kuitenkin saatiin onnistuneesti toteutettua. Paras hetki oli, kun pääsi neuloista eroon ja sai vapaasti taas käyskennellä, kävi ottamassa ihan sulassa sovussa herkutkin eläinlääkäriltä.

Käytiin hyväntuulisen koiran kanssa lyhyt ulkoilu ja tultin kotiin lepäilemään. Nyt sitten seuraillaan tilannetta suurella mielenkiinnolla. Seuraava kerta on varattu maanantaiksi, eli tarkoituksena antaa 2-3 kerran sarja.

Nyt suuntima Tapiolan korvauspalveluun ja toivon saavani kulut osittain korvattua vakuutuksesta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti