keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Nesteet liikkeelle

Mitään suurta ihmettä ei aamun akupunktio ole toistaiseksi koiran olemukseen tuonut. Mutta iltaa kohden Sohvi on pissannut ihan valtavasti, nestettä lorottelee isoja määriä. Lieneekö tämä seuraamusta hoidosta?

Saatiin lupa illan agilityyn, jossa teimme yksittäisharjoituksena pimeään putkeen lähettämistä, keppejä hypyllä, keinua maksipöydältä hidastaen ja puomin kontaktia. Nämä menivät kaikki ihan älyttömän hyvin. Pimeään putkeen lähettäminen onnistui jo putken toisesta päästä, keinuharjoitteen teki mielellään, kontaktit vierellä kävellen hyvät. Kepit voisivat olla vauhdikkaammat, mutta ei muuta valittamista niissäkään. Tein vain 3 onnistunutta toistoa kullakin kohteella. Loppuun ratahurvittelu, jossa pari sokkaria. Lentävä lähtö ja vauhdin hurmaa. Pari innostumishaukkuakin kuultiin lähdöissä tänään.

Poppis sai tänään tehosterokotuksen. Reippaili eläinlääkärillä ja Paavo kehui tyttöä sporttiseksi ja iloiseksi pennuksi. Hammastsekki meni tänään ihan kehujen arvoisesti, sitä me ollaankin harjoiteltu melkein päivittäin. Nyt sentään huomasi piikin, mutta eipä ollut moksiskaan.

Punnitustulokset Sohville 8,7 kg (100 g alas viime viikosta) ja tavoitteena lähemmäs tuonne kasin pintaan. Poppis hoikka 4,4 kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti