lauantai 21. tammikuuta 2012

Voihan Vanna

Aamusta suuntasin Ojangon Vuokkoset-hallin avajaisiin ja katsomaan agikisaamista. Halli vaikutti ihan mukiinmenevältä, kiva päästä sinne ensi lauantaina harkkaamaan.  Ja ykkösten rata näytti niin mielenkiintoiselta, että olisin heti halunnut koittaa sitä Sohvin kanssa :D Yhtään cairnia en radalta enkä starttilistoilta bongannut.

Hirmu vähän oli väkeä, ilmeisesti aamun sankka lumipyry piti katsomot tyhjinä. No, pääsipä seuraamaan kisaamista aitiopaikalta ja myyntikojuilla oli väljää. Mukaan lähti Pompan mantteli ulkoiluun (vanha takki on käynyt pieneksi ja periytyy Hännänhuipulle), pullokaupalla edullista Nutrolinia ja kasapäin luita. Lisäksi kotimatkalla haettiin paikallisesta eläintarvikeliikkeestä uusi isompi kevythäkki, jonne mahtuu kaksi lyyliä tilavasti.Vielä kun saadaan matot vaihdettua pentumallisiksi, niin koti alkaa olla valmis vastaanottamaan Himpulan <3

Loppuvuoden rapasäissä kaipasin palavasti Käpylän kodin ammetta, jossa kurat oli niin kätevä huuhtaista. Täällä uudessa kodissa koira vilistelee pitkin kylppäriä ja koiran tassujen lisäksi kastuu aina myös suihkuttelijan omat jalat. Lisäksi rapaa on joka paikassa. Amme on tilattu tännekin, mutta se odottaa kylpyhuoneremonttia, jonka toteutusaikataulua ei vielä ole asetettu. Väliaikaratkaisuksi hankin lastenammeen Ikeasta, joka on tasainen pohjaltaan ja jonne Söhvelöinen mahtuu juurikin. Tällaisilla säillä koira kantaa metsälenkiltä melkoiset lumipaakut matkassaan, joten vanna kutsui kulkijaa tälläkin kertaa.





Maavara ei meinaa riittää.

Mutta vauhti ja into korvaa puuttuvan säkäkorkeuden.

Demokuva kertoo mitä mieltä koira näistä kylvyistä on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti